Magunkról

A VEHA kuratóriuma

A Veszprémi Egyetem Hallgatói Alapítvány aktív kurátorai:

szonda_tamas_arcSzonda Tamás – kuratóriumi elnök

e-mail: szonda@nullveha.hu

2002 óta a VEHA elnökeként, a VEHA projektjeinek szakmai és pénzügyi felelőseként dolgozom. A nem formális oktatási programok elkötelezett támogatója és képviselője vagyok, számos tréning, műhelymunka és civil képzés trénereként, oktatójaként tevékenykedem. Az Észak-Dunántúli Felsőoktatási Szellemi Műhely alapító ötletadója, főállásban napközben pedig az Innopod Solutions Kft.  ügyvezetője, vezető trénere vagyok.

nos_gabor_arcNős Gábor – kuratóriumi tag

e-mail: nos.gabor@nullveha.hu

2002 és 2004 között a VEHA önkénteseként tevékenykedtem, különösen az Öregdiák Kör megalapításában, valamint részt vettem a VEHA pályázati tevékenységében. 2004-től a kuratórium tagjaként a belső pályázati kiírások előkészítését, a beérkező pályázati anyagok bírálatát koordinálom. Felelősségi körömbe tartozik a belső pályázati rendszerhez kapcsolódóan a bírálati rend kidolgozása, fejlesztése, továbbá a VEHA egyetemi rendezvényeken való megjelenésének szakmai támogatása.

tmzsTornai-Mátyás Zsolt – kuratóriumi tag

e-mail: tmzs@nullfreemail.hu

2014 óta vagyok a kuratórium tagja. A Veszprémi Egyetem Georgikon Karán végeztem jópár évvel ezelőtt. Fő feladatom a külső kapcsolatok ápolása, fejlesztése és a VEHA működésével és projektjeivel kapcsolatos fejlesztések.

A VEHA önkéntesei

Dubi Hajnalka – önkéntes (2010-2012)
e-mail: dubi.hajnalka@nullveha.hu

Papp Zoltán – önkéntes (2010-2012)
e-mail: papp.zoltan@nullveha.hu

Pásti Brigitta – önkéntes (2009-2010)

Gergály Valéria – önkéntes (2008-2009)

 

kérek éresítést, ha új hír jelenik meg


8200 Veszprém, Egyetem 10 - www.veha.hu - ; site configured by: InDaLine