Általános tájékoztató

Tájékoztató a SzJA civil szervezetek számára felajánlható 1%-áról

Kedves Látogatónk! Tisztelt Támogatónk!

A Veszprémi Egyetem Hallgatói Alapítvány elsődleges feladata a pannon egyetemi hallgatók mindennapi életének segítése, kulturális és szakmai rendezvényeinek támogatása. Legyen szó egyetemi napok, szakestek vagy öntevékeny csoportok programjainak támogatásáról, vagy szakmai gyakorlatos hallgatók részére nyújtott ösztöndíjról: a VEHA 1996 óta anyagi források előteremtésével és szakmai tanácsadással szolgálja a hallgatói közösség igényeit. Küldetésnyilatkozatunk maradéktalan teljesítéséhez minden támogató segítségre szükségünk van. Az adójogszabályok alapján alapítványunk megfelel az elvárt követelményeknek, így a személyi jövedelemadójának a civil szervezetek részére adható 1%-ával Ön is támogathatja a Veszprémi Egyetem Hallgatói Alapítványának célkitűzéseit is.

Arra kérjük, idén se feledkezzen meg a segítségnyújtásnak erről a számunkra rendkívül fontos lehetőségéről, és támogassa szervezetünket adója 1%-ával. Segítségét köszönjük mindazok nevében, akiknek az Ön adóforintjaival mi is segíteni tudunk:

Adószámunk: 18921076-1-19

Innen letöltheti a VEHA nevére kiállított Rendelkező Nyilatkozatot (doc formátum)!

Innen letöltheti a VEHA nevére kiállított Rendelkező Nyilatkozatot (ABEV elektronikus bevalláshoz):VEHA_ado1szazalek_ABEV_nyomtatvany

Köszönjük támogatását! Köszönjük, hogy megbízik bennünk!

 

kérek éresítést, ha új hír jelenik meg


8200 Veszprém, Egyetem 10 - www.veha.hu - ; site configured by: InDaLine