Rendezvények

Ifjúsági Civil Szervezetek Komplex képzése – 5. alkalom

A civil szervezetek számára létfontosságú, hogy képesek-e megtartani, megőrizni azt az emberi erőforrás hátteret, melynek erejére, idejére és tudására támaszkodnak nap int nap. Az emberi erőforrás megléte egyben a civil szervezetek legfontosabb kapacitása is, hiszen gyakran “pusztán” a térítésmentes munkavégzés, a társadalmi munka az, ami a civil szervezetek önrészeként áll rendelkezésre egy-egy projekt lebonyolítása során. A bevonás és megtartás, a motiválás és utánpótlásnevelés kérdésköre a következő tréningünk fő témája, melynek során izgalmas gyakorlatokkal, élvezetes szerephelyzetekkel készülünk bemutatni a munkatársak és önkéntesek kötődésének erősítését és ezáltal segíteni a civil szervezeteket tagságuk megőrzésében, fejlesztésében. Erre az egyre inkább szükségessé váló témára készítettük el a képzési programunkat, melyre ezúton minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk.

A képzés időpontja: 2009. április 21.   13.00- kb. 18.30

A képzés helyszíne: Pannon Egyetem – Konferencia Terem

A képzési programsorozatot a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatja, így a részvétel INGYENES! A képzésekre maximum 12 fő jelentkezését tudjuk érkezési sorrendben befogadni!

Jelentkezéshez szükséges Jelentkezési Lap innen letölthető. További információ kérhető a valy26@nullveha.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

kérek éresítést, ha új hír jelenik meg


8200 Veszprém, Egyetem 10 - www.veha.hu - ; site configured by: InDaLine