Rendezvények

Ifjúsági Civil Szervezetek Komplex képzése – 4. alkalom

Az idő mindenkinek drága dolog. Ráadásul megvan az a nem túl előnyös tulajdonsága, hogy ami elmúlt belőle, az már soha többé nem pótolható. Míg a gépek, eszközök, emberek cserélhetők és mobilizálhatók, addig az idő állandó, egyszeri és megismételhetetlen. A megfelelő időbeosztásabban nyújt segítséget, hogy a rendelkezésre álló napi 24 órát úgy osszuk be, hogy mindenre maradjon időnk, amire szakítani akarunk. A tudatos időgazdálkodók a megfelelő prioritások felállításával képesek elkészítenia feladataik beosztását. Aki képes arra, hogy saját ideje felett uralkodjon, az képes az életét is menedzselni, a szervezetében a leghatékonyabban jelen lenni, sikeresen tevékenykedni. De mit is jelent egy civil szervezet életében az időgazdálkodás? Szerintünk a személyes és szervezeti hatékonyság növelését, a szervezet sikereinek gyarapítást. Erre az izgalmas témára készítettük el a következő képzési programunkat, melyre ezúton minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk.

A képzés időpontja: 2009. február 24.

A képzés helyszíne: Pannon Egyetem – Konferencia Terem

A képzési programsorozatot a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatja, így a részvétel INGYENES! A képzésekre maximum 12 fő jelentkezését tudjuk érkezési sorrendben befogadni!

Jelentkezéshez jelentkezési lap innen letölthető. További információ kérhető a valy26@nullveha.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

kérek éresítést, ha új hír jelenik meg


8200 Veszprém, Egyetem 10 - www.veha.hu - ; site configured by: InDaLine