Rendezvények

Ifjúsági Civil Szervezetek Komplex képzése – 3. alkalom

Napjainkban a mindenapi munka során a szakmai tudás mellett kiemelt hangsúlyt kaptak azon készségek fejlesztése, melyek a csoportos megoldások megtalálására, az egyén alkalmazkodóképességének fejlesztésére, a teammunkára irányul. A soron következő alkalommal a csoportdinamikára fókuszálunk, rámutatunk a csoportműködés jelenségeire, megismerkedünk a csoportszerepekkel és játékos gyakorlatokon keresztül vizsgáljuk a sikeres csapatműködés befolyásoló tényezőit. A civil szervezetekben kiemelt jelentőséggel bír, hogy a tagok és önkéntesek munkáját sikerül-e a szervezetnek összehangolnia, képes-e fenntartani a kötődést a szervezethez, mindenki megtalálja-e a helyét a csapatban. Ha érdekel a téma és a tanulás mellett szívesen veszel részt játékos gyakorlatokban is, várjuk jelentkezésed a VEHA “Csoportszerepek és csoportműködés” tréningjére.

A képzés időpontja: 2009. február 3.

A képzés helyszíne: Pannon Egyetem – Konferencia Terem

A képzési programsorozatot a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatja, így a részvétel INGYENES! A képzésekre alkalmanként maximum 12 fő jelentkezését tudjuk érkezési sorrendben befogadni!

Jelentkezéshez jelentkezési lap és további információ kérhető a valy26@nullveha.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

kérek éresítést, ha új hír jelenik meg


8200 Veszprém, Egyetem 10 - www.veha.hu - ; site configured by: InDaLine